Om

Jag är frilansjournalist som skriver om slöjd, miljö, samhället, kultur och lite av varje.  Helst vill  jag skriva om mat, om hur den framställs, lagas och avnjuts. Så om ni har några uppdrag inom de områdena hör gärna av er!

Dietallergiker och råvaruälskare med förkärlek till svenska äpplen, saftiga nektariner och nystött kardemumma. Kan bli hög på ost och får kväljningar av lakrits och oliver.

Jag mår som bäst när jag får vara i köket och gå prova mig fram bland olika smakkombinationer. Här på bloggen bjuder jag  på vegetariska rätter med inslag av fisk, gärna lokalproducerat och säsongsbaserat och en kaka eller tio, beroende på humör.
Ät väl!
Paula

Kontakt: paula.rooth@gmail.com

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s